Projekt
PROJEKT
SKY OFFICE

Nacrti

Sky Office povezuje dizajn, funkcionalnost i energetsku učinkovitost i postavlja nove standarde za poslovne zgrade: organizacija uredskih prostora, krovni vrt, stakleno pročelje pune visine, komunikacijska povezanost, sustavi sigurnosti, najnoviji sustavi grijanja i hlađenja i napredni sustavi namijenjeni uštedi energije svrstavaju ovu zgradu u vrh zagrebačkih arhitektonskih dostignuća.

Zgrada komunicira s okolinom na svim razinama – prima, propušta i isijava svjetlost, svojim volumenom okreće se prolaznicima, prilaznim cestama se otvara okolini, a klasičnim žičnim i bežičnim sustavima povezuje se s globalnom komunikacijskom mrežom. Napredan sustav grijanja, hlađenja i provjetravanja osigurava zdravo i ugodno radno okruženje.

Parking za korisnike prostora i parking za posjetitelje su smješteni na podzemnim etažama zgrade i izravno povezani s uredskim prostorima.

Sigurnosni sustavi idu korak dalje od dosadašnje prakse, daleko nadmašuju propisane minimume i stvaraju uvjete za neometan rad.

Ekonomičnost pri izgradnji i uporaba modernih sustava namijenjenih uštedi energije osiguravaju dugoročnu troškovnu efikasnost i pristupačnost prostora.

Jednostavnost organizacije prostora dopušta brzu prilagodbu zahtjevima.
 
Kontakt
OFFICIUM PARTNER d.o.o.
Roberta F. Mihanovića 9
OIB 20640736321
Tel.: 01 555 7700
Fax: 01 555 7709
info@skyoffice.hr
Logo Zagreb-Montaza